Nazovite nas: + 385 98 935 0965

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

KAMENA KUĆA 1 RED DO MORA, KAO POSLOVNA INVESTICIJA (K 169)

370,000€
Površina zemljišta: 1202 m2 Stambena površina: 180 m2 Orijentacija: S/E Parking: YES Katnost: G+2 Stanje: Za renoviranje Pristup: Cesta

Kuća je izgrađena u središtu malog dalmatinskog mjesta prvi red do mora, te je dominantna svojom tipičnom mediteranskom arhitekturom.

Sama kuća je na okućnici 143 m2, tlocrtne površine 60 m2 na 3 kata sa krovištem. Uz kuću su sagrađene zatvorene vanjske stepenice koje vode na svaki od katova, 24 m2. Do kuće je garaža cca 15 m2, iza kuće prekrasni stari kameni bunar.Na garaži je terasa sa pogledom na cijelu uvalu. Uz kuću su stabla šipka, smokve i vinove loze.

Posjed se nastavlja na zemljište iza kuće površine 627 m2, te na povezanu parcelu od 432 m2 na kojoj se nalazi starija prizemnica za renoviranje od 80 m2.

Ovako povezana cjelina odlična je za poslovnu investiciju te pruža mnoge mogućnosti, osobito turističko ugostiteljske. Idealno za otvaranje restorana u prizemlju kuće i vani kao i dodatnih smještajnih kapaciteta na lokaciji starije prizemne zgrade. Položaj kuće na samoj rivi izvrstan je za dobivanje koncesije na pomorskom dobru.Pred kućom je porat za privez većih plovila.

Kuća je izgrađena od kvalitetnog kamena, kompaktna je, dok je unutrašnjost i krovište potrebno renovirati.

Kuća ima vodu i struju, izvrstan prilaz motornim vozilima.

LOKACIJA: Kuća se nalazi u samoj uvali, sa pogledom na trogirski arhipelag. Karakteristična je blaga klima i mediteransko raslinje, osobito nasadi maslina i vinove loze. Akvatorij je bogat ribom. Samo mjesto je turistički prepoznato, popularno kod nautičara. Izvrsna povezanost sa okolnim turističkim mjestima, UNESCO Grad Trogir 12 km, zračna luka Split 17 km.

Sadržaji

  • Dvorište
  • Garaža
  • Javni vodovod
  • Kanalizacija
  • Pogled na more
  • Struja
  • Voda
  • Vrt

Prioritet d.o.o.

Tvrtka za postredovanje kod kupnje i prodaje nekretnina, pravno savjetovanje.

Upit